Meer over IT-overheidsopdrachten!

De 4e GIAL-dag zal doorgaan in Brussel op woensdag 19 oktober 2016. Hier kunnen deelnemers van gedachten wisselen over de aankoop- en opdrachtencentrale voorgesteld door GIAL.

 

Dankzij deze aankoop- en opdrachtencentrale kunnen aanbestedende overheden, openbare ondernemingen, aanbestedende diensten benodigdheden en diensten krijgen die IT-gericht zijn.

Deze dag is de gelegenheid bij uitstek om opnieuw een stand van zaken op te maken van de juridische aspecten maar ook de praktische toegangsbepalingen tot deze voordelen. Het is ook het moment om met leveranciers te praten over hun voorstellen, of het nu gaat om toepassingsgerichte oplossingen of materiaal, of, nog, tussen leden van de centrale.

Stands: Bechtle, Cegeka, Défilangues, Fujitsu, IDtech, Infradata-Prodata, Mimeos, RealDolmen, Systemat Sourcing Center, Tase.

Inschrijving

Deze dag is specifiek bedoeld voor instanties die aan de wetgeving op overheidsopdrachten onderworpen zijn. De toegang tot deze dag is vrij (inclusief de lunch), maar voorafgaandelijk inschrijven is verplicht.

Adres van de dag: Hotel Le Plaza
Adolphe Maxlaan 118 - 1000 Brussel

29/07/2016 - 08:30