juni 2015

Website van GIAL, een derde versie

GIAL heeft op 15 juni een derde versie van zijn website online gezet. De site is moderner, 'lichter' en aangenamer.

Na verloop van tijd kunnen websites zwaarder worden en niet langer in de smaak van het publiek vallen. De website van GIAL richt zich daarenboven met zijn diensten als 'partner in informatica van de openbare besturen' op zijn (toekomstige) klanten - met inbegrip van een aankoop- en opdrachtencentrale - en op iedereen die de gelederen van GIAL wil versterken als werknemer. De site is een belangrijk element voor het imago van het bedrijf en was dan ook aan herziening toe.

De nieuwe versie maakt gebruik van Drupal en is 'responsive' (leesbaar op alle toestellen).

Een "smart" website voor de Stad Brussel

GIAL realiseerde voor de Stad Brussel smartcity.brussel.be, een website die alle smart city-projecten van de Stad belicht.

Met uitzondering van de illustraties werd de productie van smartcity.brussel.be volledig verzekerd door GIAL: de studie van vergelijkbare sites, de realisatie van de website met Drupal en het opstellen van de teksten in samenwerking met de administratieve diensten of GIAL dat een aantal smart city-projecten uitvoerde of oplossingen ontwikkelde. Ook het online plaatsen en het hosten van de site zijn het werk van GIAL.

Deze website biedt een overzicht van alle smart city-projecten van de Stad Brussel. Burgers kunnen hun ideeën rond een smart city ook indienen via een formulier.