september 2015

Website voor Francisco Ferrer

De nieuwe website van de Haute Ecole Francisco Ferrer van de Stad Brussel werd gemaakt door GIAL.

De hogeschool wilde een nieuwe website waarin een deel van de inhoud van de bestaande website werd overgenomen, maar met een gemakkelijker beheer en een dynamischer en moderner uitzicht met behoud van de kleuren van de school. Deze nieuwe website www.he-ferrer.eu moest uiteraard 'responsive' zijn zodat hij kan worden gelezen door studenten die steeds meer gebruikmaken van smartphones.

GIAL hielp de Haute Ecole Francisco Ferrer met de herstructurering van de inhoud voor een eenvoudigere navigatie, het maken van een toegang voor verschillende soorten publiek en het in de kijker zetten van aankondigingen, activiteiten, nieuws,... Via een supermenu is het gemakkelijk om tot de gezochte inhoud te komen. Een formulier geeft de mogelijkheid om snel contact op te nemen met de gewenste diensten. Ook het delen op sociale netwerken en de toegang tot de socialenetwerkpagina's van de school zelf vormen een belangrijk onderdeel van de nieuwe site.

De website werd ontwikkeld in Drupal en het personeel dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse beheer kreeg een opleiding voor het gebruik van het contentmanagementsysteem (CMS).