december 2016

GIAL op het Salon des Mandataires 2017

GIAL is voor het derde jaar op rij aanwezig op het Salon des Mandataires in Marche-en-Famenne met een stand om de aankoop- en opdrachtencentrale voor IT-oplossingen voor te stellen. En GIAL verwacht u daar!

De standplaats (1D27) is dit jaar groter om het publiek beter te ontvangen en de gelegenheid te bieden om het verkooppersoneel (Sales) van GIAL te ontmoeten en kennis te maken met de leveranciers van IT-oplossingen die voorkomen in de opdrachten waaruit kan worden gekozen in de aankoop- en opdrachtencentrale. De leden van deze aankoop- en opdrachtencentrale hebben dus toegang tot bijna een dertigtal opdrachten om te voldoen aan hun behoeften aan allerlei soorten informaticamateriaal, beveiliging of computernetwerken, oplossingen op het vlak van business intelligence of voor hun werking, digitaliseringsoplossingen ...

De 11de editie van het Salon des Mandataires gaat door in het WEX van Marche-en-Famenne op 16 en 17 februari van 10 tot 17 uur. Dit evenement wordt beschouwd als 'een onmisbare afspraak voor al wie meewerkt aan het dagelijks bestuur van de lokale overheden'.  In 2016 mocht dit salon meer dan 13.000 bezoekers verwelkomen.

Salon des Mandataires
Parc d'Activités du WEX 
Rue des Deux Provinces 1 
6900 Marche-en-Famenne