september 2021

Een website voor de zero-afval operatie

Ons webteam heeft voor de stad Brussel een website gemaakt om zero waste te promoten!

Dit project werd geleid door de wethouder voor Groene Ruimten, Openbare Hygiëne en Dierenwelzijn, Zoubida Jellab. De Stad wil de Brusselaars aanmoedigen om hun afvalproductie te verminderen. De nieuwe portaalsite zal een zeer nuttig instrument zijn voor huishoudens die naar nulafval willen gaan!

Ontdek deze prestatie hier!

Een nieuwe website voor de Haute Ecole Francisco Ferrer.

Het i-CITY webteam heeft een volledig herziene versie van de website van de Haute Ecole Francisco Ferrer ontwikkeld. 

Het resultaat is een gestroomlijnde site met een modern design, nieuwe functionaliteiten en bovenal een site die is ontworpen voor de twee doelgroepen van het HEFF: toekomstige studenten en degenen die al zijn ingeschreven.

Een project dat in slechts een kort jaar werd voltooid, ondanks de ingewikkelde periode na de gezondheidscrisis.

In juni 2022 zal ook een nieuwe registratiemodule worden ontwikkeld: een transparante verandering voor de gebruiker en een evolutie die het beheer van de registratiedossiers door het administratieve team van het HEFF sterk zal vergemakkelijken.

Wij wensen de leerlingen veel plezier op deze site!

Ontdek hier de nieuwe website!

Noodcreatie van 256 extra plaatsen in Brusselse scholen: I-CITY draagt bij!

Wegens het tekort aan plaatsen voor kinderen die naar het secundair onderwijs gaan, heeft de Stad Brussel dringend 256 extra plaatsen gecreëerd. Een groot succes dankzij de inspanningen en de coördinatie van de verschillende diensten van de Stad Brussel en i-CITY!

De Stad heeft honderd plaatsen gecreëerd in het Athénée Robert Catteau, 32 in het Lycée Dachsbeck en 24 in het Athénée Emile Bockstael. Het Athénée des Pagodes in Neder-Over-Heembeek zal dit jaar ook 100 extra leerlingen verwelkomen.

Om dit mogelijk te maken werden de leerlingen van de 3e klas overgeplaatst naar kantoren die met spoed tot schoollokalen werden omgebouwd. Deze nieuwe klaslokalen zijn uitgerust met een interactief digitaal scherm als schoolbord.

Voor de transformatie van deze lokalen was de betrokkenheid van de i-CITY-teams vereist, die de plaatsing van de interactieve schermen, toegangspunten en telefonie op Teams hebben beheerd.

Wij zijn verheugd te hebben bijgedragen tot deze snelle vooruitgang ten voordele van de stad en de studenten.