Overslaan en naar de inhoud gaan

De Brucity-ervaring

Brucity, de fysieke ontmoetingsplaats van bezoekervaringen voor burgers en werkervaringen voor de personeelsleden

Afbeelding
brucity

 

Het nieuwe administratieve centrum belichaamt de nieuwe aanpak om burgers te ontvangen en te begeleiden, en biedt een optimale werkomgeving voor het personeel.
Het is dus ook de samenkomst van digitale praktijken gericht op:

  • optimale ontvangst en verwerking van verzoeken van burgers
  • de efficiëntie van de werkmethoden en het welzijn van het personeel.


Voor de medewerkers van I-CITY is dit een SMART-gebouwproject: wij staan garant voor de uitrusting en IT-voorzieningen ten dienste van deze dubbele doelstelling.

Enerzijds hebben wij het ecosysteem ontworpen, ontwikkeld, uitgevoerd en voortdurend verbeterd dat nodig is voor een kwalitatief "Frontoffice", dat de interactie met de burgers in elke fase van het proces vergemakkelijkt en ondersteund wordt door moderne technologie: interactieve terminals waarmee de burgers zelf hun zaken kunnen regelen, loketten uitgerust met scanners, moderne betaalmethoden, fotocamera’s, enz.

De gloednieuwe raadszaal is ook ingericht voor een optimale samenwerking tussen verkozenen en een efficiënte streaming voor de burger.

Onze teams zijn ook verantwoordelijk voor het beheer van samenwerkingstools die zijn aangepast aan de nieuwe, meer flexibele en verbonden manieren van werken (NWoW). Link naar de NwoW-ervaringspagina.