Overslaan en naar de inhoud gaan

De NwoW-ervaring

Een mensgerichte, flexibele en mobiele manier van werken, waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe technologieën.

Afbeelding
nwow

 

Technologische veranderingen en ontwikkelingen bieden vele mogelijkheden om onze manier van leven en werken anders te organiseren. We hebben de wereld nu in handen: we zijn mobieler, grenzen verdwijnen en we hebben de mogelijkheid om te kiezen.

Met het oog op deze transformatie heeft de Stad het Nieuwe Werken (NwoW) aangepast en ingevoerd, overeenkomstig de specifieke behoeften en verwachtingen van haar personeel en de steeds meer gedigitaliseerde interne processen. De Stad heeft dynamische, verbonden werkomgevingen ontwikkeld die passen bij de verschillende beroepen (Brucity). Link naar de belevingspagina van Brucity

Ook hier hebben de i-CITY-teams een rol gespeeld in de uitvoering van deze NWoW door de infrastructuur en de uitrusting te leveren die nodig zijn voor de flexdesk, telewerken, de evolutie van de telefonie, nieuwe tools en samenwerkingsruimtes... Want delen en interactie, dat zijn de uitdagingen van de evolutie van de werkinstrumenten. Er zijn al veel projecten geweest en ze zullen zich blijven ontwikkelen. Deze omvatten bijvoorbeeld de inzet van de samenwerkingshub Microsoft Teams, verbonden vergaderzalen, digitale boekingssystemen, enz.