Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale overgang

De Stad, haar non-profitorganisaties en Openbaar Onderwijs binnen handbereik: een ambitie die door de i-CITY-teams wordt gerealiseerd

 

i-CITY is een essentiële hefboom voor de visie en missie van de Stad, met name op het gebied van digitale transformatie, die de Stad tot prioriteit heeft verheven.

Zij heeft een ambitieuze overgang naar een "slimme stad" ondernomen die al haar beleidsterreinen en technologische instrumenten omvat.

Deze transformatie is een echte drievoudige kans: de relatie met de burgers opnieuw uitvinden, hun interactie met de administratie soepeler laten verlopen en het werk van het stadspersoneel ondersteunen.

Deze ontwikkeling komt vooral tot uiting in de organisatorische processen en in de referentiewaarden. Dit betekent transparante, efficiënte en toegankelijke overheidsdiensten die aangepast zijn aan de dagelijkse gewoonten van iedereen.

Deze voordelen zijn evenveel uitdagingen voor onze teams, die hun uiterste best doen om aan ieders verwachtingen en behoeften te voldoen tijdens hun digitale reis. Met andere woorden, om partners te zijn in hun gebruikerservaring.