Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategische Visie

'Putting the City in your pocket, wherever and how you connect to it'

 

Afbeelding
strategy

 

De Stad Brussel is begonnen aan een ambitieuze overgang naar een intelligente stad ten dienste van iedereen. Dit impliceert een transformatie van haar IT-relaties en de werking van haar administratie. Het is deze IT-paradigmaverschuiving die de burger werkelijk in het centrum van de politieke actie plaatst en hem of haar via een volledig digitale operatie een unieke toegang biedt tot haar aanbod van producten en diensten.

i-CITY is de leverancier van deze nieuwe IT-oplossingen voor de Stad. i-CITY ondersteunt de Stad in haar omnichannelstrategie en leidt deze overgang met als doel de dienstverlening aan de burgers en de werking van de administratie vanuit technologisch oogpunt te verbeteren.

 

Dezelfde ervaring, ongeacht het gebruikte kanaal

Ongeacht hoe de burger de administratie benadert, is het de bedoeling dezelfde gebruikerservaring te bieden, of hij nu het digitale portaal www.mybxl.be bezoekt op zijn computer, tablet of smartphone, of het nieuwe administratief centrum Brucity binnenwandelt.

Een nieuwe relatie met de burger en op het werk die ook de medewerkers van de Stad zullen ervaren in dit gebouw, dat volledig is ingericht voor HNW en het digitale portaal Bruce.

Deze nieuwe gebruikerservaring tot stand brengen, betekent voor i-CITY een groot aantal programma's en projecten.

 

Een partnerschap in het kader van het beheerscontract

De missie van i-CITY en de ondersteuning van deze visie zijn vastgelegd in het beheerscontract, dat met de Stad voor zes jaar wordt gesloten.

Dit contract omvat de aan i-CITY toegewezen opdrachten, de doelstellingen, verplichtingen en verbintenissen, en de middelen die aan i-CITY ter beschikking worden gesteld om de omschreven doelstellingen te bereiken. Het bevat de richtsnoeren voor de verwachte transformatie, zowel wat betreft de aangeboden diensten als wat betreft bestuur, organisatie en werking.

Bekijk onze strategie uitgelegd door onze voorzitter Fabian Maingain